Първоначално публикувано от RPWWD
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
За феновете на Sportwagon
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеИ поради тази причина в момента карам Ланча а не Алфа.
Алфа нямат нито един семеен автомобил с последните 20 години.
При мен проблемът с детския багаж е много по-сериозен, защото освен, че облегалките на седана не падат, имам бутилка за газ и в багажника остава място за един куфар и едни джапанки.
Реших проблема с кутия за покрива и съм ного доволен. Взех най-голямата на Нойман, 200х90х45 см. Обем 520 литра. Тва е доста повече от багажника на СВ-то. Побраха се количката, която не е малка, кошара за спане, стерилизатор, разни джвъчки за притопляне на храна, абе каквото решихме всичко взехме. Даже и столчето за хранене щеше да се хване, ама ме мързеше да товаря/разтоварвам толкова много. Единственото неудобство на тия кутии е, че трябва да караш до 130 км/ч. и вдигат разхода. При мен мисля, че поне литър, но пък я монтираш за 15 минути само когато ти трябва.
Аз не се сещам изобщо за семейна Алфа. Те просто не са ориентирани към тоя сегмент, но някои модели може да се ползват и за това.
Comment
-
Ас си карам SW заштото си го харесах много,това просто беше љубов на прьв поглед)...Не сьм оженет просто си я харесах повече от седана дето е на 156,никога не сам слагал багаж много!!По принцип не карам повече от двама в колата.
Алфа Ромео SW-1.9 jtd 115ks
Comment
-
Признавам се за сразен с аргументи.
п.с И за грешните данни от скапаните руски сайтове.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/116.html
аз ползвам тоя за спрвки доста е подробен надявам се и точен не съм срещал грешки
а отностно спортвагона мисля че не е най-големия но е един приличен багажник за... седан . Не е голям багажник но с бутането на задните седалки съм возил 120л. бойлер с кашона , също и други разни обемни неща без никви проблеми и пинизи . НО едно голямо но въпрос на нужди е всичко от опит знам , че и пикап може да не стигне за багажа.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I)My love
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениедизайна е нещо много хубаво.
Само че хората които си купуват комби .... ами купуват си го за да могат да съберат в него повече багаж, а не заради красотата му.
Тъпа история а ?
.
специално за 156 спорт вагон и седан като красота трудно мога да кажа коя е по красива и сам сигурен че много хора се замислят спорт вагона е уникален човек със спортен нрав семеен точно такава кола би си купил....
А сега за коментара алфа какви коли правели и какви не зимаи самолета и ги питаи тия в милано а бе вие що не правите С класи? после мини през ферари питаи ги и тех С класи що немате после през ламборджини и така да ти обяснят хората
давам и снимка това са 3 голями куфара а 3 нормални ако са вътре?
Comment
-
Първоначално публикувано от E.Stoimenoff Покажи съобщениеИма две "?" и без брой правописни грешки...А по темата - наистина хубава и точна информация определяща Спортвагона ... !!И аз не возя багаж,нито повече от 3ма (рядко 4 човека) ..Харесва ми визията и стойката на SW-то...Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Няма значение каква ти е колата - важното е какъв е майстора за редене на багажа (пък и тъкмо жените няма да носят цялата покъщнина за 4-5 дена отпуска).
Лично аз в седана натоварих 2 големи куфара, 2 по малки + 3 малки сака+няколко найлонови торбички+5 човека-3 жени де...
Редихме го 1,5 часа.
Кутията за ксенона беше в купето нямаше грам място в багажника, то не че и вътре имаше.
И си пътувахме конфортно и ВЕСЕЛО до морето и обратно.
Та спортвагона си е напълно достатъчен. и предимството му е че по лесно се реди багажа. На никой не му е нужно да си изнася къщата с колата - за това си има КАМИОНИ!
Proof-e прав си че другите марки са по практични и рационални, само дето хората действат ИРАЦИОНАЛНО и импулсивно в 99% от случаите.Last edited by Bottata; d.m.y г., 08:49.ALFA 156 1.9JTD '98
ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007
Comment
Comment